OVER ONS2019-01-10T15:43:17+00:00

TOPSERVICE OP C-LEVEL-NIVEAU

Kwaliteit, veiligheid en discretie
Dat is het onderscheidend vermogen van C-Level Drivers

Niet zomaar een vervoersbedrijf

C-Level Drivers is niet zomaar een vervoersbedrijf. Voor veel van onze klanten zijn we een zakelijke businesspartner die hun complete vervoersprobleem oplost. Kleinere opdrachten worden door ons eigen team uitgevoerd. Bij grotere opdrachten werken we samen met vervoersbedrijven die aan onze strenge selectiecriteria voldoen. We streven naar een franchiseformule waarbij deze samenwerkingspartners ook de naam C-Level Drivers gaan voeren. Op termijn hopen we een aantal extra vestigingen te kunnen openen in Zuid- en Midden-Limburg. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht. Maar we rijden door het hele land. En ver daarbuiten.

Ons team staat dag en nacht voor u klaar

Het team achter C-Level Drivers bestaat uit oprichter en chauffeur Ralph van Kruchten, mede-eigenaar en chauffeur Erwin Quaaden, salesmanager en chauffeur Paul Meijers en officemanager Fieke van Herten.

Wanneer u een vraag bij ons neerlegt, neemt directeur Ralph van Kruchten contact met u op. Hij is uw eerste aanspreekpunt. Wat niet wil zeggen dat hij de opdracht uiteindelijk ook zelf uitvoert. Dat kan hij ook overlaten aan één van onze andere chauffeurs of aan een samenwerkingspartner.

Eigenaar Ralph van Kruchten:

“Mooi dat ik mijn klanten extra werktijd kan bieden”

Ralph van Kruchten richtte C-Level Drivers op in 2014. Hij kocht een Mercedes en een mooi pak en besloot dat hij niet de zoveelste ‘taxichauffeur’ zou worden. “Ik wilde me richten op zakelijke klanten uit het C-Level”, vertelt Ralph. “CEO’s, directieleden, bestuurders en andere hoogwaardigheidsbekleders. Dat lukt alleen als de dienst die je levert ook van topniveau is. Daar heb ik vanaf de eerste dag voor gezorgd. Met de ambitie om elke dag beter te worden in mijn vak. Door de passie waarmee ik dit werk doe, lukt dat nog steeds.”

“Ik zorg altijd voor een representatieve uitstraling”, gaat Ralph verder. “Ik houd de auto perfect schoon en rijd zeer defensief. Ik rijd 100.000 km per jaar en doe dat al jaren schadevrij. Die topkwaliteit verwacht ik ook van de chauffeurs waar ik mee samenwerk. Veiligheid staat bij mij altijd voorop. Maar ook comfort vind ik heel belangrijk. Een klant moet achterin rustig z’n werk kunnen doen zonder wagenziek te worden. Op die manier bied ik mijn klanten extra werktijd. Zo lever ik een bijdrage aan hun succes. En dat voelt goed!”

Wilt u weten wat we verder voor u kunnen betekenen op het gebied van businessvervoer? Vul dit formulier in, dan nemen we contact met u op.