TOPSERVICE OP C-LEVEL-NIVEAU

Kwaliteit, veiligheid en discretie
Dat is het onderscheidend vermogen van C-Level Drivers

Niet zomaar een vervoersbedrijf

C- Level Drivers is niet zomaar een vervoersbedrijf.  Vervoersvraagstukken van mijn klanten faciliteer ik van ‘A tot Z’. De uitvoering doe ik samen met een team van kwalitatief hoogwaardige partners. Ik streef ernaar om een partnernetwerk op te richten in de vorm van een franchiseformule. Waarbij netwerkpartners ook de naam C-Level Drivers gaan uitdragen. Het doel is om op termijn extra vestigingen te kunnen openen in Limburg en wellicht daarbuiten.  C-Level Drivers is gevestigd in Maastricht. We rijden door het hele land en ver daarbuiten.

Waar kan ik u mee helpen?

Ralph van Kruchten

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Eigenaar Ralph van Kruchten:

“Mooi dat ik mijn klanten extra werktijd kan bieden”

Ralph van Kruchten richtte C-Level Drivers op in 2014. Hij kocht een Mercedes en een mooi pak en besloot dat hij niet de zoveelste ‘taxichauffeur’ zou worden. “Ik wilde me richten op zakelijke klanten uit het C-Level”, vertelt Ralph. “CEO’s, directieleden, bestuurders en andere hoogwaardigheidsbekleders. Dat lukt alleen als de dienst die je levert ook van topniveau is. Daar heb ik vanaf de eerste dag voor gezorgd. Met de ambitie om elke dag beter te worden in mijn vak. Door de passie waarmee ik dit werk doe, lukt dat nog steeds.”

“Ik zorg altijd voor een representatieve uitstraling”, gaat Ralph verder. “Ik houd de auto perfect schoon en rijd zeer defensief. Ik rijd 100.000 km per jaar en doe dat al jaren schadevrij. Die topkwaliteit verwacht ik ook van de chauffeurs waar ik mee samenwerk. Veiligheid staat bij mij altijd voorop. Maar ook comfort vind ik heel belangrijk. Een klant moet achterin rustig z’n werk kunnen doen zonder wagenziek te worden. Op die manier bied ik mijn klanten extra werktijd. Zo lever ik een bijdrage aan hun succes. En dat voelt goed!”