PRIVÉCHAUFFEUR:
EEN CHAUFFEUR IN UW EIGEN AUTO

Privéchauffeur een chauffeur in uw eigen auto

Een hoogwaardige oplossing wanneer u graag met uw eigen auto reist.

Reizen met uw eigen auto, dat doe u met een van onze privéchauffeurs. Onze privéchauffeurs zorgen net als onze directiechauffeurs ervoor dat u onbezorgd aankomt bij uw volgende afspraak, maar dan met uw eigen auto. Wij zorgen ervoor dat uw privéchauffeur op de afgesproken locatie voor uw klaar staat.

Onderstaand een aantal voorbeelden op welke manier u een privéchauffeur kan inzetten.

  • Zakenreizen waarbij u de reistijd graag omzet in werktijd. Uw privéchauffeur ‘ontzorgt’ u van ‘a-tot-z’ zodat u onderweg tijd heeft om uw afspraken voor te bereiden;
  • Een avondje uit? Heeft u een gezellige avond gehad en wilt u graag naar huis gebracht worden?! Op afspraak brengt uw privéchauffeur vanaf uw locatie veilig naar huis.
  • Structurele oplossing. Indien u een privéchauffeur fulltime tot uw beschikking wenst te hebben is dit mogelijk. Neem contact met ons op voor een maatwerk oplossing

Privéchauffeur een chauffeur in uw eigen auto zorgt ervoor dat u onbezorgd aankomt bij uw volgende afspraak. Ook als BOB-chauffeur! Al onze diensten zijn maatwerk, zo ook de inzet van een privéchauffeur. Voor meer informatie en een offerte kunt u ons een e-mail sturen.