De dienstverlening van C-Level Drivers is zeer divers en heeft één hoofddoel. U op de juiste wijze faciliteren zodat u, uw personeel, uw zakenpartners of gezin onbezorgd op uw locatie aankomt en volledige aandacht heeft voor uw volgende afspraak. In deze blog leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Chauffeur mét auto of alleen een gecertificeerde chauffeur

Door de veelzijdigheid en het grote netwerk van C-Level Drivers kunnen wij u zowel privéchauffeurs met auto’s aanbieden als alleen gecertificeerde directiechauffeurs die uw vervoer uitvoeren in uw eigen auto. Indien u kiest voor een privéchauffeur met auto wordt deze in de meeste gevallen door onszelf uitgevoerd met onze Mercedes S Klasse. Op verzoek kunnen wij ook andere voertuigen aanbieden zowel Mercedes E Klasse en Mercedes V Klasse. Gecertificeerde chauffeursdiensten met uw eigen auto worden grotendeels uitgevoerd door onze vertrouwde partners. Twijfelt u tussen de keuze privéchauffeur met auto of een gecertificeerde directiechauffeur? In deze blog leest u de overwegingen om te kiezen voor een chauffeur met auto.

privechauffeur directiechauffeur ccv d1 vipvervoer maastricht limburg eindhoven amsterdam brussel munchen

Zakenreis, VIP-vervoer, hoogwaardig uitvaart vervoer of personal/family assistant dienstverlening

Naast de keuze tussen een privéchauffeur met auto en een directiechauffeur met uw eigen auto bieden wij diensten aan in verschillende segmenten. De overeenkomsten tussen deze verschillende segmenten? Ons doel is altijd hetzelfde: U op de juiste wijze faciliteren zodat u onbezorgd op uw locatie aankomt en volledige aandacht heeft voor uw volgende afspraak.

De dienstverlening van C-Level Drivers wordt uitgevoerd binnen onder andere de volgende segmenten:

  • All-in (meerdaagse) zakenreizen voor CEO’s, bestuurders en ondernemers;
  • VIP-vervoer in de vorm van transfers voor internationale artiesten;
  • Hoogwaardig uitvaart vervoer uitgevoerd voor onze vast partner;
  • Personal- en family assistants dienstverlening voor CEO’s, bestuurders en ondernemers. Denk hierbij aan persoonlijke ritten naar gezondheidsinstellingen, uw kinderen veilig op vakantie bestemming laten aankomen of ad-hoc persoonlijke diensten.

Één aanspreekpunt én een groot netwerk

Als u C-Level Drivers belt of mailt kom u altijd bij ‘het gezicht’ bij ons bedrijf terecht. Ralph van Kruchten (oprichter/eigenaar) neemt de telefoon op of beantwoord uw e-mail. Zijn antwoord op uw vraag?! “Maak u geen zorgen, wij regelen het voor u!”. Regelmatig is hij uw privéchauffeur met auto. Zo niet, dan regelt hij een vertrouwde partner die het kwaliteitsniveau van C-Level Drivers waarborgt en zorgdraagt voor de opdracht.

De dienstverlening van C-Level Drivers

In een vogelvlucht heeft u kunnen lezen wat wij voor u mogelijk kunnen betekenen. Staat uw specifieke vraag er niet tussen of twijfelt u? Stuur ons dan snel een mailtje. “Maak u geen zorgen, wij regelen het voor u!”. C-Level Drivers zorgt ervoor dat u, uw personeel, uw zakenpartners of gezin onbezorgd op locatie aankomen.