SAMENWERKEN

Ben jij een directie- of privéchauffeur die presteert op C-Level-niveau en wil je met ons samenwerken? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Waarom met ons samenwerken?

Hoe gaat dit in zijn werk?

Directie- en privéchauffeurs samenwerking met C-Level Drivers

Wegens aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar gedreven, kwalitatief hoogwaardige samenwerkingspartners. Als je met ons gaat samenwerken kom je terecht in een netwerk van hoogwaardige directie- en privéchauffeurs waar kennisdeling, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Om onze kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen stellen wij een aantal randvoorwaarden aan onze partners.

– Representatief gekleed zijn
– Een veilige, defensieve rijstijl hebben
– Uiterst discreet en integer zijn
– Zich correct tegenover de klant gedragen
– Topservice en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan
– Bereid zijn om trainingen te volgen

Franchisenemer
Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om als franchisenemer onderdeel uit te maken van C-Level Drivers. Je lift in dat geval mee op onze goede naam, krijgt opdrachten die via deze website binnenkomen en draagt o.a. de representatieve kleding van C-Level Drivers. Heb jij de ambitie om je bedrijf iedere dag opnieuw te verbeteren? Denk je dat jij het in je hebt om een C-Level Driver te zijn? Neem dan contact met ons.

Wij gaan graag met je in gesprek om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Net als onze dienstverlening zijn ook onze samenwerking maatwerk en streven wij naar maximaal resultaat voor beide partners. Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ons adres
C-Level Drivers
Sint Annalaan 60 – 6217 KC Maastricht
Telefoonnummer
0031 43 – 851 73 83
E-mailadres
info@c-leveldrivers.com

Heeft u vragen? Vul dit formulier in om contact op te nemen.