C-Level Services

C-Level Services regelt uw dagelijkse persoonlijke dienstverlening.
Meer dan een conciërgedienst. Wij faciliteren CEO’s, bestuurders en ondernemers met personal assistant dienstverlening en family management. 

Personal assistant en family management

Uw persoonlijke dienstverlening geregeld door C- Level Services

“Waar kunnen wij u mee helpen? De centrale vraag aan u zodra u contact met ons opneemt. Deze vraagt helpt ons om ‘de vraag achter de vraag’ duidelijk te krijgen. Op deze manier kunnen wij u optimaal faciliteren in uw dagelijkse persoonlijke- en zakelijke bezigheden. C- Level Services faciliteert uw ‘daily business’ van ‘A-tot-Z’. Van het coördineren van uw vervoersvraagstukken tot het uitvoeren van secretariële taken. En van het coördineren van uw wagenpark tot het beheren van uw tweede woning. Hiervoor bieden wij concrete en transparante abonnementen aan die ervoor zorgen dat u meer tijd over heeft voor uw core-business.

Uw grotere vraagstukken faciliteren wij ook graag voor u. Dit altijd op projectbasis mét vooraf een transparante kostenberekening.  Afhankelijk van de vraag voeren wij de dienstverlening zelf uit of  doen wij dit in samenwerking met partners.

Kunnen wij u helpen?  Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail, telefoon of via het contactformulier onder aan deze pagina.”

Ralph van Kruchten – Partner
Dyantha Muller – Partner 

“C-Level Services regelt uw dagelijkse persoonlijk dienstverlening. Meer dan een conciërgedienst.”
Personal assistant en family management

E-MAIL RALPH
E-MAIL DYANTHA
TELEFOONNUMMER
0031 43 851 73 83
ADRES MAASTRICHT
Sint Annalaan 60
6217 KC MAASTRICHT
ADRES URMOND
Mauritslaan 49
6129 EL URMOND
ADRES RIEMST (BE)
OP AFSPRAAK
E-MAIL RALPH
E-MAIL DYANTHA
TELEFOONNUMMER
0031 43 851 73 83
ADRES MAASTRICHT
Sint Annalaan 60
6217 KC Maastricht
ADRES URMOND
Mauritslaan 49
6129 EL URMOND
ADRES RIEMST (BE)
OP AFSPRAAK

Waarom doen wij dit?

C- Level Services all-in abonnement

Wij verzorgen uw persoonlijk dagelijks facilitair management. Meer dan een conciërgedienst.

Tarieven abonnementen

Uw beslommeringen worden onze zorg! Hierdoor krijgt u meer tijd voor écht belangrijke dingen.

Onderstaande abonnementen bieden u een vaste basis per maand. De dienstverlening binnen onze abonnementen is maatwerk. Na een uitgebreide kennismaking richten wij uw processen nauwgezet in.   Onze abonnementen hebben een loopduur van 3 maanden met een opzegtermijn van één maand. Bij opstart van uw abonnement wordt eenmalig € 250 ex. BTW aan opstartkosten in rekening gebracht.

C- Level Services op projectbasis

Maatwerk facility management

Samenwerken op projectbasis

Ook grotere en minder structurele facilitaire vraagstukken pakken wij graag voor uw op. Wij hebben jarenlange ervaring in het faciliteren van zakelijke vraagstukken met als doel het ‘onzorgen’ van onze klant. Deze ervaring hebben wij zowel op tactisch-operationeel vlak als op projectmanagement vlak. Hierdoor is geen vraagstuk ons te gek.

Wij bellen u terug!

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter via dit contactformulier en Ralph of Dyantha belt u zo snel mogelijk terug!

C- Level Services | Personal assistant en family management