Kies voor een privéchauffeur voor uw Europese zakenreis.

Op NOS is recentelijk een artikel gepubliceerd waarin het reisgedrag van grote bedrijven als ABN AMRO en Arcadis nader wordt toegelicht. Hierin is te lezen dat deze grote bedrijven de komende jaren hun reisbewegingen duurzaam gaan aanpassen. Minder vliegen én met name minder vliegen op (relatief) korte afstanden is een van de trends te besproken wordt. Minder vliegen is mogelijk gemaakt door talloze applicaties als Microsoft Teams of Webex. Niet meer vliegen op (relatief) korte afstanden maakt dat er naar alternatieven moet worden gezocht. Een privéchauffeur is een kwalitatief hoogwaardig alternatief voor reizen met een hogesnelheidstrein of vliegtuig. In dit blog leest u concreet de meerwaarde van het inzetten van een privéchauffeur voor uw Europese zakenreis.

Drie redenen waarom u kiest voor een privéchauffeur voor uw Europese zakenreis.

  1. U loopt minder gezondheidsrisico’s
  2. U zet uw reistijd om in werktijd
  3. Wij ‘ontzorgen’ uw zakenreis van ‘a-tot-z’.

zakenreis zwitserland privechauffeur amsterdam maastricht

Zwitserland, januari 2022

Minder gezondheidsrisico’s

Ondanks dat de berichten over de besmettelijkheid van Covid-19 blijven veranderen, blijft het een risico. Door te reizen met een privéchauffeur loopt u veel minder risico op een besmetting. Onze voertuigen kunnen de 1,5 meter afstand waarborgen en indien gewenst draag uw chauffeur een FFP2 mondmasker. Voor landen die dit vereisen doet uw chauffeur tijdig een antigeen of PRC-test.

Reistijd is werktijd

Reizen met het vliegtuig lijkt op het eerste ogenblik snel en gemakkelijk. Echter vergt het veel bewegingen om van uw thuis adres met het vliegtuig tot uw eindbestemming te komen. Denk aan een taxirit naar de luchthaven. Wachten op de luchthaven. Uw vlucht en vervolgens weer een taxirit naar de eindbestemming.

Als u reist met een privéchauffeur wordt u thuis met luxe auto opgehaald en na een aantal uur arriveert u op uw eindlocatie. Reistijd kunt u naar eigen inzicht invullen. Zo kunt u bijvoorbeeld ongestoord doorwerken of de tijd benutten om even uit te rusten.

Volledig gefaciliteerd

C-Level Drivers heeft ruime ervaring in het faciliteren van (meerdaagse) Europese zakenreizen. Wij faciliteren uw reis volledig. Denk hierbij aan het regelen van uw ‘einreisemeldung’ en het voorzien van de juiste FFP2 mondmaskers. Ook adviseren wij u over de juiste voorbereiding en kijken wij voorruit naar leuke ‘eetadresjes’ onderweg.

De voordelen zoals bovenstaand beschreven is enkel een greep uit de vele voordelen die reizen met een privéchauffeur met zich meebrengt. C-Level Drivers werkt met maatwerkoplossingen voor uw Europese zakenreis zodat u maximale (meer-)waarde krijgt.

zakenreis duitsland privechauffeur maastricht chauffeur limburg

München, januari 2022

Uw volgende zakenreis met een privéchauffeur?

Omdat iedere klant, iedere reis en ieder land is gaan wij graag met u in gesprek. Op basis van dit gesprek brengen wij duidelijk de meerwaarde van reizen met een privéchauffeur in kaart. Meer weten over de meerwaarde van een privéchauffeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of mail.