CHAUFFEURSDIENSTEN2021-01-05T13:57:26+00:00

CHAUFFEURSDIENSTEN:
24/7 IN EUROPA

Onze professionele chauffeurs rijden u veilig en comfortabel naar uw bestemmingen in de BENELUX of elders in Europa.

Neem contact op

Chauffeursdiensten van C-Level Drivers

Ontdekt de chauffeursdiensten en hoge service van C-Level Drivers. Wij zorgen voor een professionele chauffeur (zeker geen student) die u op een veilige, comfortabele manier naar elke gewenste plek in binnen- en buitenland rijdt. Zo creëert u tijd en ruimte. In uw agenda én in uw hoofd. Geen stress over de verkeersdrukte of een parkeerplek. Maar wel tijd om u goed voor te bereiden op uw afspraak. Dankzij onze chauffeursdiensten arriveert u ontspannen op de plaats van bestemming in de BENELUX of in Europa.

Van korte rit tot 24 uurs-chauffeursdienst

Wat is uw bestemming? Zoekt u een professionele driver voor een korte rit binnen de Benelux, of heeft u een chauffeur nodig die internationaal 24 uur tot uw beschikking staat? Wij rijden u graag veilig en comfortabel naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs gaan indien gewenst enkele dagen met u op reis, zodat u tijdig en uitgerust uw afspraken of klanten kunt bezoeken.

Elke bestemming in Europa (internationaal)

Als u voorlopig liever niet per trein of vliegtuig reist, hebben wij de oplossing voor u: onze limousineservice Europa. In onze verlengde Mercedes S-klasse – of in uw eigen auto – rijdt onze chauffeur u door heel Europa. Bijvoorbeeld: u heeft een bedrijf in Limburg en doet voor een internationale leverancier zaken met klanten door Europa. Ongeveer twee a drie keer per jaar bezoekt u deze klanten. Voor deze reis kunt u gebruik maken van onze limousineservice. Een aantal dagen gaat donze chauffeur met u op reis. Bijvoorbeeld van Maastricht, door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en via Frankrijk weer terug naar Maastricht. Tijdens de reis bezoekt u iedere dag één a twee klanten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke oplossing zoekt u?

Wilt u veilig en coronaproof reizen door binnen- en buitenland? Vul dan uw gegevens in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.