All-in maatwerk vervoersoplossingen voor Formule 1 Spa- Francorchamps

Één keer per jaar staat het circuit van Spa- Francorchamps volledig in het teken van Formule 1. Ook voor ons is dit weekend én de week vooraf aan het evenement altijd een dynamische tijd. Dit jaar faciliteerden wij all-in maatwerk vervoersoplossingen voor een aantal partners. Op basis van de vraag van onze klant vragen wij altijd dóór en komen wij tot ‘de vraag achter de vraag’. Deze vraag faciliteren wij volledig met passende maatwerk dienstverlening.

Onze dienstverlening in het ‘race-weekend’ was onder te verdelen in twee categorieën: 1. zorgen dat crews tijdig én getest in hun hotel aanwezig zijn en 2. zorgen dat high-end stakeholders onbezorgd en volledig gefaciliteerd van hun ‘race-weekend’ kunnen genieten. Met behulp van deze twee concrete voorbeelden geven wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden van onze ‘all-in’ dienstverlening.

Voorbeeld 1: Crews van luchthaven, naar testlocatie, naar hotel.
Voorafgaand aan het ‘race-weekend’ faciliteerde wij voor een aantal crews die aanwezig moesten zijn op circuit van Spa- Francorchamps het gehele proces. Wij haalden de crews niet alleen maar op van de luchthaven maar zorgden er ook voor dat ze tijdig aankwamen op de testlocatie en zo aan alle covid-maatregelen kunnen voldoen voordat ze naar het hotel gaan. Dit is onze insteek van ‘het nieuwe reizen’, hierin kunnen wij onze klanten volledig faciliteren.

Voorbeeld 2: VIP’s onbezorgd laten genieten van hun ‘raceweekend’ – VIP- en evenementvervoer 
Tijdens het weekend hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan het ‘onbezorgd genieten’ van een aantal high-end stakeholders. Dit door het entourage tijdig en volledig gefaciliteerd op te halen bij hun hotel, zodat ze ontspannen aankwamen op het circuit. Na afloop van de race zorgden wij er ook voor vervoer van de groep van én naar hun etablissement vanuit hun hotel. Ondanks de drukte en het slechte weer wisten wij iedere keer weer geruim voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn op de gewenste locatie. Hoe we dat deden? Voorafgaand aan dit weekend hebben wij een brede verkenning uitgevoerd van de bereikbaarheid van de locatie waardoor wij méér dan goed op de hoogte waren van alternatieve routes en mogelijk oponthoud. Wij leveren méér dan alleen ‘vervoer’.Uw voordeel?
Zoals u kort en bondig heeft kunnen lezen leveren wij meer dan alleen ‘vervoer’. Op basis van uw vervoersvraagstuk leveren wij volledige maatwerkoplossingen die inspelen op ‘de vraag achter de vraag’. Op deze manier kunt u het vraagstuk met een gerust hart bij ons neerleggen en erop vertrouwen dat wij dit op hoogwaardige, discrete en efficiente manier uitvoeren. C-Level Drivers zorgt ervoor dat uw entourage onbezorgd en volledig gefaciliteerd op locatie aankomt. Dit zorgt niet alleen voor tevreden partners maar geeft u extra tijd voor uw core-business.

Heeft u een vervoersvraagstuk wat u met ons wilt bespreken? Of wilt u bespreken hoe vervoersoplossingen binnen uw bedrijf efficienter kunnen worden ingericht? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking afspraak.